Atlas vtákov

Atlas vtákov

11.6. 20:10
ČT1
90 minút
2021
Slovensko / Česko / Slovinsko Dráma

Když se ve staré rodinné firmě ukáže, že z ní kdosi vyvádí peníze ve velkém, nastává konfrontace s novou realitou, na níž nebyl nikdo připraven. Ivo Róna, dlouholetý šéf prosperujícího podniku Aron, se snaží zorientovat v nechtěné situaci, kterou mu jeho děti ani okolí neulehčují, ale kterou si na sebe dost možná seslal sám. Nový film režiséra Olma Omerzu proplétá komplikované rodinné vztahy se světem moderních komunikačních technologií, které dokáží využít naše slabá místa. Ve válce, která se ve filmu pokradmu rozpoutává, ale není vůbec jasné, kdo stojí proti komu, natož kdo z ní vyjde jako vítěz. (CinemArt)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
2021
Slovensko / Česko / Slovinsko Dráma

Když se ve staré rodinné firmě ukáže, že z ní kdosi vyvádí peníze ve velkém, nastává konfrontace s novou realitou, na níž nebyl nikdo připraven. Ivo Róna, dlouholetý šéf prosperujícího podniku Aron, se snaží zorientovat v nechtěné situaci, kterou mu jeho děti ani okolí neulehčují, ale kterou si na sebe dost možná seslal sám. Nový film režiséra Olma Omerzu proplétá komplikované rodinné vztahy se světem moderních komunikačních technologií, které dokáží využít naše slabá místa. Ve válce, která se ve filmu pokradmu rozpoutává, ale není vůbec jasné, kdo stojí proti komu, natož kdo z ní vyjde jako vítěz.


(CinemArt)

Tvorcovia

Olmo Omerzu, Petr Pýcha

Hrajú

Alena Mihulová, Daniela Vacková, Vojtěch Kotek, Dušan Sitek, Petr Motloch, Martin Havelka, Jan Vondráček, Miroslav Šnajdr, Pavla Beretová, Viktor Skála, Patrik Plešinger, Václav Hanzl, David Bowles, Eva Radilová, Marie Horáčková-Turková, Tomáš Turek, Michaela Mišková, Claudia Vašeková, Tereza Richtrová, Lucie Valenová, Josef Humpolec, Marek Cisovský, Miroslav Donutil, Martin Pechlát, Petr Vorel, Jakub Krejča, Pavel Hermanovský, Gabriela Mourková, Karolína Zachová, Pavel Pulda, Božena Osvaldová, Martin Lédl, Tracy Wang, Vlastimil Fridrich, Tomáš Mrvík, Lukáš Veselý, Philipp Schenker, Hana Igonda Ševčíková, Eliška Křenková, Petr Joo, Kryštof Dvořáček, Juliana Rychlíková