Komisár Montalbano

Komisár Montalbano

S08E03 - Honba za pokladem

4.7. 23:35
ČT1
105 minút
2011
Taliansko Kriminálný / Dráma / Mysteriózny

Stařičký náboženský fanatik a jeho sestra se zabarikádují v domě a začnou bezdůvodně střílet po chodcích na ulici. Komisař Montalbano se svým týmem provede promptní zásah. Videozáznam z akce se objeví ve zprávách, což Montalbanovi kromě uznání přinese i nechtěnou pozornost šílence, který mu začne posílat dopisy s rébusy. Po jejich vyluštění má na komisaře čekat poklad – a Montalbano má důvodné podezření, že jeho honba za pokladem má souvislost s únosem mladé dívky. Je třeba pachatele zastavit, než svou morbidní hru dotáhne do konce. (oficiální text distributora)

Viac informácií
Není k dispozici
S04E02

Plnené ryžové krokety

29.9. 00:00, Jednotka, 95 minút

Plnené ryžové krokety

Dopravní nehody mají vyšetřovat dopraváci, to je jasná věc. Jenomže zřítí-li se za dobrého počasí dokonalý vůz v perfektním stavu z vozovky do stometrové propasti, je-li ze stop pneumatik jasné, že řidič ani nebrzdil, ani nezačal vytáčet zatáčku, pak se nelze divit, že kriminálka zavětří. A seděl-li v tom autě muž, který za svůj nemalý majetek vděčil svým ne právě špatným stykům s mafií, pak Montalbanovi nezbývá nic jiného, než zapomenout na to, že se blíží Silvestr, který měl strávit v Paříži... (oficiální text distributora)

Dostupné o 4 dni
S04E04

Mačka a kanárik

6.10. 00:01, Jednotka, 94 minút

Mačka a kanárik

Krade se proto, aby člověk něco získal, to dá rozum. Tak proč ten záhadný motorkář krade před kostelem kabelky starých dam, když mu musí být jasné, že v nich najde maximálně tak svatý obrázek? A proč na ně potom, co mu je odevzdají, ještě střílí slepými náboji? Že by měli pravdu církevní otcové, domnívající se, že tak chce kdosi odradit věřící od návštěv kostela? A nesouvisí série těchto přepadení nějak s tajemným zmizením doktora Landoliny? Příliš mnoho událostí otřásá poklidným sicilským městečkem, příliš mnoho otázek, na které Salvo Montalbano marně hledá odpověď... (oficiální text distributora)

O programe

česky, audio popis (AD) česky
2011
Taliansko Kriminálný / Dráma / Mysteriózny

Odhalením pachatelů někdy případ nekončí... Italský kriminální film (1999)

Tvorcovia

Alberto Sironi

Hrajú

Giovanni Visentin, Luca Zingaretti, Isabell Sollman