Klec bláznů

Klec bláznů

29.5. 23:45
ČT2
100 minút
1980
Komédia

Mimořádný úspěch komedie Klec bláznů si samozřejmě vynutil další pokračování. Naštěstí hlavní dvojice zůstává stejná - Michel Serrault a Ugo Tognazzi. Albín - Michel Serrault, kterému každý říká pouze jeho uměleckým jménem Zaza, se nechce smířit s tím, že už není tak mladý(á) a přitažlivý(á) a že neutáhne celou show. I přes stále větší rozmary je Zaza neustále milován(a) a opečováván(a) svým přítelem Renatem. Kdyby Zaza nedělal(a) naschvály a neprovokoval(a), nezapletli by se do hry gangsterů a tajných agentů. Tady už nejde o milenecké rozmíšky, ale o život. Renato si vzpomene na svou italskou rodinu a se Zazou prchají na jih Itálie, kde vládnou zcela jiné poměry, co se postavení mužů a žen týče. (oficiální text distributora)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
1980
Komédia

Mimořádný úspěch komedie Klec bláznů si samozřejmě vynutil další pokračování. Naštěstí hlavní dvojice zůstává stejná - Michel Serrault a Ugo Tognazzi. Albín - Michel Serrault, kterému každý říká pouze jeho uměleckým jménem Zaza, se nechce smířit s tím, že už není tak mladý(á) a přitažlivý(á) a že neutáhne celou show. I přes stále větší rozmary je Zaza neustále milován(a) a opečováván(a) svým přítelem Renatem. Kdyby Zaza nedělal(a) naschvály a neprovokoval(a), nezapletli by se do hry gangsterů a tajných agentů. Tady už nejde o milenecké rozmíšky, ale o život. Renato si vzpomene na svou italskou rodinu a se Zazou prchají na jih Itálie, kde vládnou zcela jiné poměry, co se postavení mužů a žen týče.


(oficiální text distributora)

Tvorcovia

Edouard Molinaro, Francis Veber, Jean Poiret, Marcello Danon

Hrajú

Michel Galabru, Giorgio Cerioni, Michel Serrault, Ugo Tognazzi, Marcel Bozzuffi, Stéphane Audran, Nello Pazzafini, Tom Felleghy, Roberto Dell'Acqua, Giovanni Vettorazzo, Roberto Bisacco, Glauco Onorato, Paola Borboni, Nazzareno Natale, Angelo Boscariol, Benny Luke, Giuseppe Mattei, Piero Morgia, Stelio Candelli, Mark Bodin