Mlčenlivý

Mlčenlivý

20.9. 22:10
ČT2
115 minút
1973
Kriminálný / Dráma

Lino Ventura v roli francouzského vědce, který je v politicky složité době donucen "tiše" pracovat pro Rusy. V Británii, kde částečně vykonává svou původní profesi, je zatčen policií a obviněn ze špionáže pro KGB. Ví, že vyjít ze tmy do světla pravdy pro něj bude likvidační, stejně tak, jako být propuštěn bez procesu a očištěn od všech závažných obvinění. Jeho dny jsou sečteny, odkud a kdy přijde smrt...? (LiVentura)

Viac informácií
Nahrať

O programe

česky, audio popis (AD) česky
1973
Kriminálný / Dráma

Lino Ventura v roli francouzského vědce, který je v politicky složité době donucen "tiše" pracovat pro Rusy. V Británii, kde částečně vykonává svou původní profesi, je zatčen policií a obviněn ze špionáže pro KGB. Ví, že vyjít ze tmy do světla pravdy pro něj bude likvidační, stejně tak, jako být propuštěn bez procesu a očištěn od všech závažných obvinění. Jeho dny jsou sečteny, odkud a kdy přijde smrt...?


(LiVentura)

Tvorcovia

Jean-Loup Dabadie, Claude Pinoteau

Hrajú

Lea Massari, Suzanne Flon, Pierre Zimmer, Gabriel Cinque, André Falcon, Richard Marner, Michel Fortin, Robert Hardy, Lucienne Legrand, Leo Genn, Bernard Dhéran, Jiří Pravda, Pierre Collet, Michel Duplaix, Jerry Brouer, Pierre Forget, Lino Ventura, Robert Party, Richard Saint-Bris, Alan Adair, Jeffry Wickham, Roger Crouzet, George Pravda, Max Fournel, Teddy Bilis